‘Ik wens je veel automatisering!’

 

‘Ik wens je veel personeel!’ is een veelgehoorde uitspraak onder entrepreneurs. Herkenbaar voor velen want niet alleen is personeel vaak de grootste kostenpost, het managen van contracten, salarissen, pensioenen en andere administratie is voor weinig mensen de reden om een eigen zaak te beginnen. Bij de start van de huidige digitale revolutie, is het automatiseren van de etalagepresentatie voor veel makelaars een goede mogelijkheid om op personeelskosten te gaan besparen.

Uw makelaarskantoor is waarschijnlijk gevestigd op een strategische locatie in een pand met zoveel mogelijk ramen. Immers, uw etalage is het visitekaartje van uw bedrijf en u wilt uw ruiten maximaal benutten voor het tonen van uw aanbod. Het gevolg? Het bijhouden van de etalage zodat altijd alle actuele objecten met de juiste status in zicht zijn, is een tijdrovende en arbeidsintensieve klus voor uw medewerkers. Automatisering van uw raampresentatie kan hier verandering in brengen.

 

Uw etalage is het visitekaartje van uw bedrijf

 

Een geautomatiseerde etalage maakt het verschil

Eenvoudige softwarekoppelingen tussen uw makelaarssysteem en het systeem van MakelaarsTV.com kunnen zorgen voor een flinke efficiencyslag binnen uw bedrijf. Alle wijzigingen die u doorvoert in uw pakket, van bijvoorbeeld Realworks, Venum, Goes & Roos, Yes-co of Skarabee, worden automatisch doorgevoerd in de presentatie van uw objecten in de etalage. Moderne schermen zorgen voor een professionele uitstraling van uw kantoor. De opmaak in uw eigen huisstijl zorgt voor de finishing touch. En een van de mooiste features? Digitaliseren van uw etalage zorgt voor dermate veel tijdwinst dat u kunt besparen op personeelskosten. Wij wensen u niet voor niets veel automatisering!

Meer informatie over MakelaarsTV van Viewie Media

Viewie Media is de grootste aanbieder op het gebied van digitale raampresentaties. Ruim 220+ makelaars gingen u voor. Meer weten over MakelaarsTV van Viewie Media? Neem vrijblijvend contact op via [email protected] of bel 085-30 30 298.