🎥 Onze bedrijfsvideo – digitale raampresentatie makelaar

Digitale raampresentatie makelaar – Bij Viewie Media verzorgen wij digitale raampresentatie voor makelaars. Met deze oplossing creëer je een moderne makelaarsetalage voor jouw kantoor. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan onze bedrijfsvideo en ontdek alle voordelen van digitale etalagepresentatie voor makelaars.

‘’We spraken met een bevriende makelaar en hij was veel tijd kwijt om zijn etalage te onderhouden. Wij dachten, dat kan sneller én beter! Toen hebben we onze eigen software ontwikkeld, speciaal voor de makelaardij. Die gekoppeld zit aan het CRM pakket van de makelaar, zoals Realworks en Kolibri.’’

Wat is digitale raampresentatie voor de makelaar?
Met digitale raampresentatie voor de makelaar vervang je de ’traditionele A4’tjes’ in de etalage voor professionele schermen. Deze schermen zitten via slimme software gekoppeld aan het CRM-pakket van de makelaar, zoals bijvoorbeeld Realworks, Kolibri, Pyber of EyeMove. Door je etalage te automatiseren bespaar veel printkosten en houd je tijd over voor andere zaken. Met deze oplossing is Viewie Media inmiddels marktleider in de Benelux! Lees hier: hoe het werkt.

Hoe is het idee van digitale raampresentatie ontstaan?
Onder het genot van een biertje sprak Laurens met een bevriende makelaar. De makelaar was veel tijd kwijt om zijn etalage te onderhouden. Laurens dacht, dat kan sneller én beter! Toen hebben we software ontwikkeld, speciaal voor de makelaardij. Deze software zit gekoppeld aan het CRM-pakket van de makelaar. Hierdoor kunnen we geheel in de huisstijl van de klant, een volledig geautomatiseerde woningpresentatie opzetten. Ook kan de gebruiker de presentatie zelf beheren en aanpassen. Hierdoor is het mogelijk om eigen foto’s of video’s toe te voegen aan de presentatie.
Vrijblijvend contact opnemen

Totaaloplossing voor makelaars
Wij ontzorgen makelaars met een totaaloplossing. Denk hierbij aan professionele schermen met de juiste helderheid, bijpassend ophangsysteem en een installatie door een vakkundige monteur.

De voordelen: 
✅ Een moderne makelaarsetalage
✅ Het woningaanbod is altijd up-to-date
✅ Bespaart veel printwerk en tijd
✅ Volledig geautomatiseerd
✅ Gemakkelijk online te beheren
✅ Een dynamische woningpresentatie
 

Nieuwsgierig geworden? Plan dan een vrijblijvend gesprek in!

Vul onderstaand formulier in en wij zullen contact met jullie opnemen.

* Verplichte velden.