Inbegrepen bij MakelaarsTV.com


  • Automatisering woningaanbod
  • Dynamische presentatie
  • Standaardtemplate in uw huisstijl
  • Slimme filtermogelijkheden per scherm (prijs/huur/etc.)
  • Eigen info, media en/of slides toevoegen

  • Maatwerk slides (op aanvraag)
  • Meerdere gebruikers aanmaken
  • Telefonische support (op werkdagen)
  • Offline back-up (bij uitvallen internet)
  • Gratis demo

MakelaarsTV - basis al vanaf € 25,-* per maand / per scherm

*Exclusief eenmalige aanschaf van de MakelaarsTV.com mediaspeler

Aantal schermen

Extra functies:

0/maand (jaarlijks gefactureerd)
Vaste lage maandprijs
Upgraden of downgraden
Maandelijks opzegbaar

Extra statusupdates

Altijd de actuele verkoopstatus van een object weergeven met de status-updates: nieuw, te koop, verkocht, verkocht o.v.b., verhuurd of verhuurd o.v.b.

Huurobjecten

Gemakkelijk (ver)huurobjecten toevoegen aan uw raampresentatie met de extra functie '(ver)huurobjecten'.

BOG-objecten

Bedrijfsruimten, opslagruimten, kantoren, winkels, showrooms: u kunt alle objecten voor bedrijfsonroerendgoed gemakkelijk tonen in uw geautomatiseerde etalage. Hiervoor selecteert u de extra functie 'BOG-objecten'. De BOG-objecten kunnen natuurlijk ook tussen uw woning- en/of huuraanbod getoond worden zodat u een gevarieerd en wisselend aanbod in uw winkelraam heeft.

Custom template

MakelaarsTV.com biedt diverse standaardtemplates voor uw geautomatiseerde etalage, maar het is natuurlijk ook mogelijk om een custom template door ons te laten ontwerpen. De template wordt dan compleet vormgegeven en geprogrammeerd naar uw wens(en). De eenmalige kosten voor zo'n maatwerk template bedragen € 375,- excl. BTW.

Meerdere templates en typen informatie tonen

Wilt u meerdere huizen tegelijk presenteren in uw geautomatiseerde etalage? Dan kunt u gemakkelijk kiezen voor de templates met lay-outs voor 2, 4, of 6 huizen. U kunt er ook voor kiezen om met een aangepaste template extra objectinformatie te tonen.

Nieuws en weer

Uw actuele huizenaanbod afwisselen met algemene informatie? Met de functie voor nieuwsupdates en weersvoorspellingen toont u het laatste nieuws van NU.nl en de lokale weersverwachting.

Professionele monitor

Het is belangrijk dat u in uw etalage kiest voor een professionele LED-monitor. Zo'n monitor is er namelijk voor gemaakt om lange tijd aan te staan en genereert een hoge lichtopbrengst (candela 'cd'). Dit is nodig om het scherm ook goed zichtbaar te maken bij veel licht (bijvoorbeeld in zonnige etalages).

Gemiddeld gaan de monitoren die wij leveren zes tot acht jaar mee. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de dagelijkse gebruiksduur. Wij leveren monitoren van topmerken als LG en Samsung tegen scherpe inkoopprijzen.

Slimme mediaspeler

Per monitor hebt u één mediaspeler nodig. De MakelaarsTV.com-mediaspelers zijn volledig geoptimaliseerd voor het gebruik met onze software. De mediaspelers maken gebruik van HDMI en zenden HD-kwaliteit uit.

U kunt de mediaspeler eenmalig aanschaffen en profiteert dan van een zeer lange levensduur.

Installatie

Als totaalleverancier kunnen wij u uitstekend informeren en adviseren over de mogelijkheden voor uw makelaarskantoor. Voor de installatie van de monitoren werken wij samen met een professioneel installatiebedrijf. In onze offerte zullen wij u altijd een scherp prijsvoorstel doen voor de volledige installatie.

Vrijblijvend een afspraak maken met een van onze adviseurs? Afspraak maken