NIEUW: de interactieve afstandsbediening!

Onze nieuwste functie: de interactieve afstandsbediening! Met de afstandsbediening kan een voorbijganger jouw raampresentatie heel eenvoudig zelf bedienen. De (potentiële) klant kan door de presentatie navigeren met de knoppen: volgende, vorige en pauze. Deze interactieve functie maakt het mogelijk om stil te staan bij het gevonden (droom)huis!

Hoe werkt het?
De voorbijganger scant de QR-code, die onder of naast het scherm geplaatst is. Scannen is mogelijk met elke smartphone. Na het scannen van deze QR-code wordt de afstandsbediening geopend, waarmee de presentatie direct bediend kan worden. In onderstaande video geeft Roelof uitleg over de nieuwe functie.

‘’Met de afstandsbediening wordt jouw digitale raampresentatie interactief en nóg interessanter voor de voorbijganger.’’

Hoe komt jouw etalage eruit te zien?
Aan de buitenkant van de etalage wordt een raamsticker geplakt. Op deze sticker staat een QR-code en een korte instructie vermeld. De lay-out van de woningpresentatie zal ongewijzigd blijven.

 

In huisstijl kleuren
De raamsticker(s) en lay-out van de afstandsbediening worden gemaakt in de huisstijl kleuren van jouw makelaarskantoor.

 

Kosten
De eenmalige kosten voor de afstandsbediening zijn € 85,- excl. BTW per scherm. Deze kosten zijn voor het activeren van de afstandsbediening en het ontwikkelen van de raamsticker(s).
De abonnementskosten voor deze add-on zijn € 10,- per maand per scherm (ongeacht welk abonnement).

 

Ja, wij willen deze interactieve afstandsbediening!

Wil jij deze functie ook bestellen voor jouw makelaarskantoor?
Vul onderstaand formulier in en wij zullen contact met je opnemen:

* Verplichte velden.