Het succesverhaal van Benn Fietsen

benn fietsen-min
narrowcasting schermen

Op weg naar succes: de rol van narrowcasting voor Benn Fietsen

Achtergrond
Benn Fietsen is online fietsshop met fysieke winkels in Leeuwarden, Drachten en Harlingen. Ze bieden hoogwaardige fietsen en onderdelen met uitstekende service. In hun webshop vind je een ruim assortiment elektrische fietsen, die ze persoonlijk bij jou thuis bezorgen. Hun deskundige team zorgt voor een nauwkeurige afstelling van de fiets en geeft een heldere uitleg, zodat iedereen goed voorbereid op pad kan gaan. Ervaar het gemak van online winkelen met de service van een fysieke winkel.

Waarom narrowcasting?
In een sterk concurrerende markt wilde Benn Fietsen opvallen. Al gauw kwamen ze bij ons terecht vanwege onze opvallende en gebruiksvriendelijke narrowcasting software. In februari 2023 hebben we digitale etalageschermen geïnstalleerd in Leeuwarden en Harlingen. Toen Benn Fietsen hun derde locatie opende in Drachten, waren wij opnieuw hun partner voor narrowcasting.

De voordelen voor Benn Fietsen
Het gebruik van onze narrowcasting biedt Benn Fietsen aanzienlijke voordelen. De vestigingen in Harlingen en Drachten bevinden zich beide in drukke winkelstraten, waar opvallen van groot belang is. Onze schermen zijn hier een waardevolle toevoeging, vooral in Drachten. Daar hebben ze gekozen voor onze High Brightness Schermen. Deze blijven onder alle weersomstandigheden goed zichtbaar blijven, zelfs bij fel zonlicht!

Daarnaast is het inspelen op de actualiteit nog nooit zo eenvoudig geweest voor Benn Fietsen. Dankzij onze gebruiksvriendelijke narrowcasting software kunnen ze moeiteloos content aanpassen en bijvoorbeeld inspelen op het weer. Bij zonnig weer presenteren ze een speciale aanbieding voor de nieuwste e-bike. En regent ’t? Dan tonen ze een aanbieding voor een fietsenonderhoud. Handig hé?

In Leeuwarden, waar hun locatie zich op een druk kruispunt bevindt, is opvallen net zo cruciaal. Dankzij de schermen weten ze de aandacht van elke voorbijganger te trekken. Benn Fietsen is klaar voor de toekomst!

De voordelen op een rijtje: 
✅ Opvallende schermen
✅ Altijd zichtbaar, zelfs bij fel zonlicht
Makkelijk aanpasbaar
✅ Gebruiksvriendelijke software

Ja, ik wil narrowcasting!

3

locaties

Opvallen

tussen de massa

Gebruiks
vriendelijke

én slimme narrowcasting software

Inspelen

op de actualiteit

StudioCharles-Nijland2
viewie-header-boog-grijs-1

Viewie adviseert graag

Elke situatie is uniek. Daarom houden we van persoonlijk contact en komen we altijd vrijblijvend langs voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar de mogelijkheden voor jouw onderneming en geven we een op maat gemaakt advies voor onze narrowcasting software en schermen.

Klaar om écht op te vallen en meer klanten te bereiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op