Het succesverhaal van Dupree Makelaars Gouda

Behuizing van narrowcasting software van Dupree Makelaars
narrowcasting schermen

Laat je nieuwe kantoor opvallen met onze narrowcasting!

Achtergrond
Dupree Makelaars is jouw betrouwbare partner op de woningmarkt. Hun specialismen omvatten verkoop, aankoop, taxaties en verhuur. Kortom: voor alles wat je nodig hebt, kun je bij hen terecht. Ze zijn actief in Gouda, Bodegraven-Reeuwijk, Rotterdam en Waddinxveen.

Waarom narrowcasting?
Dupree Makelaars verhuisde naar nieuwe kantoor in Gouda, en dat moest natuurlijk direct opvallen! Ze wilden hun woningaanbod beter zichtbaar maken in de buurt en de uitstraling van hun kantoor verbeteren. Hoe konden ze dat het beste doen? Juist, met narrowcasting natuurlijk!

De voordelen voor Dupree Makelaars Gouda
Door onze narrowcasting kunnen ze hun woningaanbod dynamisch presenteren, wat direct de aandacht trekt van voorbijgangers. Ook oogt hun nieuwe kantoor direct modern en professioneel.

Daarnaast is het voor de makelaardij eenvoudiger dan ooit om in te spelen op de actualiteit. Dankzij onze gebruiksvriendelijke software kunnen ze wijzigingen doorvoeren die binnen een uur op de schermen verschijnen. Denk hierbij aan nieuwe woningen of kantoorupdates. Dit alles draagt bij aan een hogere klantbetrokkenheid en een versterkte merkuitstraling voor Dupree Makelaars.

Hypotheekshop
Onze narrowcasting is geschikt voor iedere branches, zoals bij de Hypotheekshop. Zo ook voor de Hypotheekshop, gevestigd in hetzelfde pand als Dupree Makelaars. Met onze oplossing kan de shop bezoekers nu nog beter informeren en aantrekken!

De voordelen op een rijtje: 
✅ Moderne uitstraling nieuw kantoor
✅ Opvallende, felle schermen
✅ Software is aangepast aan huisstijl en wensen
✅ Altijd actuele informatie

Ja, ik wil narrowcasting!

5x LG 55” LG 2500nit

Schermen in de etalage

Maatwerk behuizing

Voor de achterkant van je schermen

Val op!

Met de felle schermen

StudioCharles-Nijland2
viewie-header-boog-grijs-1

Viewie adviseert graag

Elke situatie is uniek. Daarom houden we van persoonlijk contact en komen we altijd vrijblijvend langs voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar de mogelijkheden voor jouw onderneming en geven we een op maat gemaakt advies voor onze narrowcasting software en schermen.

Klaar om écht op te vallen en meer klanten te bereiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op