Het succesverhaal van Golfclub Ommen

Narrowcasting software van Goldclub Ommen
narrowcasting schermen

Verbeterde bezoekerservaring door onze narrowcasting software!

Achtergrond
Golfclub Ommen heeft één van de mooiste bosbanen van Nederland en heeft inmiddels ruim 900 betrokken leden en duizenden bezoekers. Genoeg mensen om te informeren dus.

Waarom narrowcasting?
De club heeft voor onze narrowcasting gekozen omdat ze hun klanten en bezoekers beter wilden informeren. Voorheen gebeurde dit nog via e-mails en papiertjes, maar die tijd is natuurlijk (allang) voorbij!

De voordelen voor Golfclub Ommen
Via de LG-schermen kan de golfclub nu direct haar leden en bezoekers informeren over clubactiviteiten, groepswelkomsten, prijsuitreikingen en meer. Deze dynamische presentatie verhoogt niet alleen de betrokkenheid en interesse van bezoekers, maar verbetert ook de interne communicatie met leden.

Dankzij de gebruiksvriendelijke software kan Golfclub Ommen snel en moeiteloos content aanpassen. Inspelen op de actualiteit is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Dit alles draagt bij aan een professionele uitstraling en versterkt de band tussen de club en haar leden en bezoekers. Kortom: doel bereikt!

De voordelen op een rijtje: 
✅ Zowel leden als bezoekers aantrekken
✅ Verbeterde interne communicatie
✅ Software is makkelijk aanpasbaar
✅ Adverteren op de schermen

Ja, ik wil narrowcasting!

2x LG 43 en 50 inch

Schermen op de club

Verbeterde

Interne communicatie

Val op!

Met de felle schermen

StudioCharles-Nijland2
viewie-header-boog-grijs-1

Viewie adviseert graag

Elke situatie is uniek. Daarom houden we van persoonlijk contact en komen we altijd vrijblijvend langs voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar de mogelijkheden voor jouw onderneming en geven we een op maat gemaakt advies voor onze narrowcasting software en schermen.

Klaar om écht op te vallen en meer klanten te bereiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op