Opvallen met Viewie Media? Al meer dan 250 makelaarspartijen doen het!

Val jij op als makelaar in een periode van weinig aanbod en veel vraag? Anno 2019 is het onontkoombaar om de vindbaarheid van jouw kantoor goed op orde te hebben. Betere vindbaarheid zorgt namelijk voor een betere verkoop van je aanbod. De betere verkoop zorgt er vervolgens voor dat de verkopende partij eerder bij jou hun woning wil verkopen of verhuren. Daarom kunnen wij met trots zeggen dat er al meer dan 250 innoverende kantoren zijn die ervoor kiezen om op te vallen met digitale raampresentatie van Viewie Media. Reden voor een feestje!

De 250e klant: Linda Housing
Linda Housing is een verhuurmakelaardij in Rotterdam. Zij koos voor onze innovatieve vorm van digitale raampresentatie, omdat ze wilde opvallen in het Rotterdamse straatbeeld. Dankzij Viewie Media is haar aanbod altijd actueel en heeft haar makelaarskantoor de uitstraling van een moderne makelaar. Als 250e klant konden wij deze mijlpaal natuurlijk niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan zonder Linda te verrassen. We zijn daarom langsgegaan bij Linda om deze mijlpaal samen met haar te vieren. Bedankt, Linda en álle andere 249 makelaarspartijen, voor jullie vertrouwen en ambassadeurschap in de digitale raampresentatie van Viewie Media!

‘’Dankzij de digitale raampresentatie van Viewie Media val ik op in het Rotterdamse straatbeeld, is mijn aanbod altijd actueel en heb ik de uitstraling van een moderne makelaar.’’

250 innoverende makelaarspartijen
De slimme, moderne makelaar investeert geld in een website, tijd in vindbaarheid, is actief op social media en werkt met online advertenties. Toch blijft de fysieke etalage hét visitekaartje van jouw makelaarskantoor, voor de koper en verkoper. Een papieren etalage is niet meer van deze tijd. Tijd voor vernieuwing. Een innoverende makelaarspartij valt in deze tijd op dankzij geautomatiseerde digitale raampresentatie. Daarom kiezen al meer dan 250 makelaarspartijen voor digitale raampresentatie van Viewie. Tijd om écht je concurrentie een stap voor te zijn!

Volledig geautomatiseerd
Altijd een up-to-date huizenaanbod dankzij de nieuwste software gekoppeld aan uw eigen CRM-systeem. Viewie koppelt gemakkelijk met Realworks, Kolibri, Goes & Roos, Pararius Office, Eyemove en Skarabee. Onze software laadt je actuele woning-, verhuur- BOG- aanbod in en presenteert dit direct op de schermen in je etalage. Heel gemakkelijk en geheel in jouw eigen huisstijl!

Met de volledig geautomatiseerde raamprestatie ga je een stuk efficiënter te werk. Het bijwerken van papieren presentaties is tijdrovend, heeft hoge printkosten en is niet meer van deze tijd. Digitale raampresentatie is dé oplossing om nooit meer te hoeven printen en altijd een actuele etalage te onderhouden. Daarnaast geven de digitale schermen een moderne uitstraling aan uw kantoor.

Marktleider in Benelux
Met meer dan 500 schermen in de Benelux is Viewie Media de absolute marktleider op het gebied van digitale raampresentatie voor de makelaardij. Door de jarenlange ervaring hebben wij een betrouwbare software ontwikkeld in combinatie met professionele monitoren

Ben jij de volgende makelaar die gaat innoveren?
Al meer dan 250 makelaarspartijen gingen je voor. Meer weten over digitale raampresentatie van Viewie Media?

Neem vrijblijvend contact op met onze sales manager Joey; [email protected] of bel 06-22014230.