Hoe up-to-date raampresentatie uw core business vooruit helpt

Als makelaar bent u per definitie ondernemend. Gek op het contact met klanten en veel onderweg voor bezichtigingen en afspraken. De kans is groot dat administratieve taken en het bijhouden van accountinformatie/objectinformatie niet uw allersterkste punten zijn. Administratie doet u natuurlijk omdat het moet en zonder die accountinformatie kunt u simpelweg niet werken. Het belang ervan is u voor de volle 100% duidelijk, daar gaat het niet om. De vraag is of u dit soort zaken zo efficiënt mogelijk geregeld heeft? Want alleen dan hebt u uw handen vrij voor uw core business: objecten verkopen.

Experts schatten in dat 90% van de makelaars zegt dat hun raampresentatie up-to-date is, maar dat dit bij slechts 25% ook echt waar is. Niet verwonderlijk want in de dynamische markt van vandaag, verandert uw aanbod vaak zo snel dat dit in de etalage bijna niet bij te houden is. Zeker niet als u alles moet bijwerken, printen én sorteren op wijk, plaats of alfabet. En dan hebben we het nog niet over al dat papier dat u weer in uw handen hebt bij het vervangen van de displays. Het is praktisch onmogelijk om een kantoor op efficiënte wijze te runnen, objecten te verkopen én een makelaarsetalage met deze werkwijze up-to-date te houden.

Het belang van up-to-date objectinformatie
De gevolgen van het aanbieden van objectinformatie die niet up-to-date is, zijn bekend. Of het nu gaat om online vermeldingen die niet kloppen of om uw raampresentatie die is verouderd, het kost u en uw collega’s veel tijd om de mensen te woord te staan die informeren naar reeds verkochte objecten. Dit zal voor een deel altijd bij het werk blijven horen en levert soms misschien zelfs interessante leads op, maar het overgrote deel ervan is vooral zonde van de tijd. Het is immers precies die kostbare tijd die door u en uw collega’s niet wordt besteed aan de core business!

Focus op uw core business
Stelt u zich voor dat u alle objectinformatie in één systeem kunt bijwerken. En dat die informatie vanuit de software wordt doorgezet naar zowel uw online vermeldingen als naar uw raampresentatie. Maakt u eens een inschatting van hoeveel tijd u dat zou schelen. En vul die gewonnen tijd eens in met werk waarmee u uw core business versterkt. Hoe u dit bereikt? Met het automatiseren van uw raampresentatie.

 

Meer informatie over MakelaarsTV van Viewie Media

Viewie Media is de grootste aanbieder op het gebied van digitale raampresentaties. Ruim 220+ makelaars gingen u voor. Meer weten over MakelaarsTV van Viewie Media? Neem vrijblijvend contact op via [email protected] of bel 085-30 30 298.