Het succesverhaal van Borgdorff Makelaars

Narrowcasting software van Borgdorff Makelaars
narrowcasting schermen

De modernisering van de traditionele woningpresentatie

Achtergrond
Borgdorff Makelaars is al 60 jaar dé fullservice makelaar van Westland, Den Haag en Vlaardingen. Ze besparen nooit op tijd en moeite, maar investeren maximaal in het beste resultaat voor hun klanten. Tijdens bezichtigingen met potentiële kopers, het in kaart brengen van financiële mogelijkheden of het inzetten van juridische expertise tijdens contractvorming.

Waarom narrowcasting?
Met de komst van een nieuwe Jumbo-vestiging wilde Borgdorff Makelaars één ding: opvallen bij bezoekers. Hoe? Met opvallende schermen in de winkel! Daarom kozen ze voor zes LG 75” schermen: vier in de etalage en twee binnen.

Er was echter één voorwaarde voor Borgdorff Makelaars: de stijl van de traditionele papiertjes voor de ramen moest behouden blijven. Het resultaat? Een unieke en opvallende presentatie die de klassieke papiertjes in een modern jasje steekt. Perfect om de aandacht te trekken!

De voordelen voor Borgdorff Makelaars
Onze narrowcasting biedt diverse voordelen voor de makelaardij. De herkenbare en betrouwbare presentatie blijft vertrouwd voor bestaande klanten, terwijl de moderne vormgeving nieuwe klanten aantrekt. De verhoogde zichtbaarheid in de Jumbo vergroot de merkbekendheid en bereikt een breder publiek. Bovendien biedt de maatwerk behuizing niet alleen een opvallende achterkant, maar ook een extra communicatiekanaal.

Deze hybride aanpak combineert het beste van traditioneel en modern, waardoor je boodschap zowel authentiek blijft als meer aandacht trekt.

De voordelen op een rijtje: 
✅ Zowel bestaande als nieuwe klanten aantrekken
✅ Een extra communicatiekanaal door behuizing
✅ Software is aangepast aan huisstijl en wensen
✅ Val ook op, op andere plekken

Ja, ik wil narrowcasting!

6x LG 75 inch

Schermen bij Jumbo

Maatwerk

Behuizingen voor de schermen

Val op!

Met de felle schermen

StudioCharles-Nijland2
viewie-header-boog-grijs-1

Viewie adviseert graag

Elke situatie is uniek. Daarom houden we van persoonlijk contact en komen we altijd vrijblijvend langs voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar de mogelijkheden voor jouw onderneming en geven we een op maat gemaakt advies voor onze narrowcasting software en schermen.

Klaar om écht op te vallen en meer klanten te bereiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op