Lars Vermeulen van Wereldhave over zijn ervaring met digitale (raam)presentatie van Viewie Media

The Point – Wereldhave
Wereldhave heeft meerdere full service winkelcentra in Nederland, België en Frankrijk. The Point is een onderdeel van de winkelcentra van Wereldhave. Deze plek wordt gezien als het service centrum van deze winkelcentra.

Mensen komen bijvoorbeeld met vragen, om te pinnen of om een pakketje op te halen. Om (potentiële) klanten te informeren, gebruiken zij narrowcasting, dit doen zij door schermen in de etalage en binnen.

Waarom gekozen voor Viewie Media?
Lars legt uit dat zij voornamelijk gekozen hebben voor Viewie Media omdat het systeem gebruiksvriendelijk is. Hierdoor kunnen zij snel en gemakkelijk de juiste content uploaden.

‘‘’Het is super gebruiksvriendelijk en daarnaast hebben ze fijne support!’’

Ov-functie
Tijdens het proces van digitale (raam)presentatie kwam The Point erachter dat zij graag hun bezoekers de vertrektijden van het openbaar vervoer willen laten zien. In samenwerking met Viewie Media is er daarom gekozen om de OV-functie te ontwikkelen.

De voordelen die Lars benoemt: 
Eenvoudig eigen content toevoegen
Fijne support

Start met narrowcasting

15

Schermen dagelijks aangestuurd

4

Winkelcentra dagelijks voorzien van narrowcating

StudioCharles-Nijland2
viewie-header-boog-grijs-1

Viewie adviseert graag

Elke situatie is uniek. Daarom houden we van persoonlijk contact en komen we altijd vrijblijvend langs voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar de mogelijkheden voor jouw onderneming en geven we een op maat gemaakt advies voor onze narrowcasting software en schermen.

Klaar om écht op te vallen en meer klanten te bereiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op