Het succesverhaal van het digitale stoepbord bij Family Appelscha

narrowcasting schermen

De nieuwste aanwinst van Family Appelscha: het digitale stoepbord op accu!

Achtergrond
Family Appelscha staat bekend om haar heerlijke gerechten voor het hele gezin. Met zorg samengesteld, vind je voor ieder wat wils op hun uitgebreide menukaart. Of je nu thuis eet, in het gezellige eethuis of op het sfeervolle terras, bij Family Appelscha geniet je zoals jij dat wilt!

Waarom narrowcasting?
Family Appelscha had een duidelijk doel voor ogen: opvallen tussen de massa. En hoe doe je dat het beste? Juist, met narrowcasting! En dan met name met de nieuwste narrowcasting ontwikkeling: het digitale stoepbord. Onze partner VEBO heeft dit gerealiseerd bij Family Appelscha. Family Appelscha is nu klaar voor de toekomst.

De voordelen voor Family Appelscha
Het digitale stoepbord op accu is écht iets anders dan het traditionele stoepbord. Niet alleen valt het bord op door zijn unieke ontwerp, maar het is ook voorzien van dubbelzijdige High Brightness schermen. Wat betekent dit voor Family Appelscha? Het maakt niet uit vanuit welke richting de klant komt, want aan beide kanten is dezelfde opvallende boodschap te zien, volledig in hun eigen huisstijl.

Dit innovatieve digitale stoepbord op accu werkt de hele dag door, zonder gedoe met snoeren. De menukaart van Family Appelscha is altijd duidelijk zichtbaar, zelfs na sluitingstijd wanneer ze het bord voor de ramen plaatsen en opladen. Zo kunnen ze hun lopende acties blijven communiceren.

Oh, en niet te vergeten: hun boodschap blijft altijd goed leesbaar, zelfs bij fel zonlicht. Wel zo slim als ze ijsjes willen promoten op een warme zomerdag 😉.

De voordelen op een rijtje: 
✅ Opvallend digitaal stoepbord
✅ Software is aangepast aan huisstijl en wensen
✅ Menu is de hele dag zichtbaar
✅ Blijf óók bij fel zonlicht goed zichtbaar

Benieuwd naar het nieuwe Stoepbord?

Het is nu wel duidelijk: het stoepbord valt niet alleen op, het brengt jouw narrowcasting naar een heel ander niveau. Nu al overtuigd? Neem contact met ons op!

Ja, ik wil een stoepbord!Alles over het stoepbord

Menukaart

De hele dag zichtbaar!

Software

Naar jouw wensen en huisstijl

Val op!

Zelfs in fel zonlicht

StudioCharles-Nijland2
viewie-header-boog-grijs-1

Viewie adviseert graag

Elke situatie is uniek. Daarom houden we van persoonlijk contact en komen we altijd vrijblijvend langs voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar de mogelijkheden voor jouw onderneming en geven we een op maat gemaakt advies voor onze narrowcasting software en schermen.

Klaar om écht op te vallen en meer klanten te bereiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op