In deze video vertelt Maarten Bults van Nijland Makelaars over zijn ervaring met digitale raampresentatie van Viewie Media.

De inrichting bij Nijland Makelaars
Bij Nijland Makelaars in Bilthoven kozen ze voor vijf portret- en drie landscape schermen. In de etalage zijn de vijf staande schermen te vinden. Door de lange ramen aan de voorzijde van het pand was de keuze voor staande schermen snel gemaakt. Naast de verticale schermen in de etalage heeft Nijland Makelaars ook gekozen voor 3 horizontale schermen in het kantoor. Hier vinden we twee schermen bij de ingang van het kantoor en één scherm in de vergaderruimte.

Het grootste verschil
Maarten merkt dat het grootste verschil tussen de oude en nieuwe presentaties de actualiteit is. Voordat Nijland Makelaars startte met het gebruik van digitale raampresentatie, presenteerden zij met gedrukte afbeeldingen. Hierdoor duurde het even voordat een nieuwe woning in een etalage verscheen. Met de software van Viewie Media is het aanbod altijd actueel.

‘’We hebben voor Viewie Media gekozen vanwege het product wat ze leveren, de heldere offerte en de duidelijke communicatie’’

Totaaloplossing voor makelaars
De markt wordt steeds digitaler en daar speelt Viewie Media goed op in. Hij beveelt Viewie Media aan bij andere makelaars omdat het een modern bedrijf is dat niet alleen past bij Nijland Makelaars, maar ook bij de huidige markt. 

De voordelen die Maarten benoemt: 
✅ De directe koppeling met zijn CRM-pakket (Realworks, Kolibri, Pararius, Pyber, Eyemove & Skarabee)
✅ Het toevoegen van eigen content

Start met narrowcasting

10

Schermen worden dagelijkse aangestuurd

133

Uur bespaart een makelaar gemidded per jaar met onze software

StudioCharles-Nijland2
viewie-header-boog-grijs-1

Viewie adviseert graag

Elke situatie is uniek. Daarom houden we van persoonlijk contact en komen we altijd vrijblijvend langs voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar de mogelijkheden voor jouw onderneming en geven we een op maat gemaakt advies voor onze narrowcasting software en schermen.

Klaar om écht op te vallen en meer klanten te bereiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op