Het succesverhaal van Terwegen Indoor

De narrowcasting van Terwegen indoor door Viewie Media
narrowcasting schermen

De nieuwe vorm van interne communicatie

Achtergrond
Terwegen Indoor is dé hotspot voor Padel, Tennis en plezier in de Leiden/Bollenstreek! Terwegen Indoor is met 8 indoor padelbanen de grootste padelaanbieder in de omgeving. Bovendien beschikken ze over een aparte hal met 4 indoor tapijtbanen voor tennisliefhebbers. Maar naast het beoefenen van Padel en Tennis, vinden ze ‘gezelligheid’ ook onwijs belangrijk. Na een intensieve training of wedstrijd kunnen leden ontspannen op het indoor terras onder het genot van een hapje en een drankje, terwijl ze genieten van het panoramische uitzicht op het centrecourt.

Waarom narrowcasting?
Terwegen Indoor groeit snel, daarom waren zij opzoek naar een innovatieve manier om met hun leden te kunnen communiceren. Onze narrowcasting software bood de perfecte oplossing. Met twee staande schermen bij de balie en één liggend scherm op het terras, is één ding zeker: hun boodschap valt op!

De voordelen voor Terwegen Indoor
Het gebruik van narrowcasting biedt talloze voordelen voor Terwegen Indoor. Niet alleen trekt hun boodschap drie keer meer aandacht dan een traditionele poster, maar ze kunnen deze ook sneller en vaker aanpassen. Of ze nu nieuw barpersoneel zoeken of een zomeractie promoten, alles is direct zichtbaar op de schermen!

Maar dat is nog niet alles; Terwegen Indoor kan nu ook adverteren op de schermen, waardoor ze niet alleen de lokale ondernemers steunen, maar ook hun eigen portemonnee 😉.

De voordelen op een rijtje: 
✅ Opvallende, felle schermen
✅ Software is aangepast aan huisstijl en wensen
✅ Adverteren op de schermen
✅ Makkelijk aanpasbaar

Ja, ik wil narrowcasting!

3

Narrowcasting schermen

Verdien geld

door advertenties op de schermen

Software

Naar jouw wensen en huisstijl

StudioCharles-Nijland2
viewie-header-boog-grijs-1

Viewie adviseert graag

Elke situatie is uniek. Daarom houden we van persoonlijk contact en komen we altijd vrijblijvend langs voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar de mogelijkheden voor jouw onderneming en geven we een op maat gemaakt advies voor onze narrowcasting software en schermen.

Klaar om écht op te vallen en meer klanten te bereiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op