3 Redenen om vandaag te kiezen voor een geautomatiseerde etalage

De koppeling tussen Funda en makelaarssoftwarepakketten zoals Skarabee, Realworks en Eyemove is voor veel makelaars volstrekt normaal. Dat er een gemakkelijke volgende stap te zetten is qua automatisering van uw makelaarskantoor, is minder bekend. Jammer, want met de inzet van digitale raampresentaties kunt u meters maken op het gebied van efficiency, uitstraling en duurzaamheid.

Wat levert het koppelen van de software mij op als makelaar?

  1. Efficiencywinst

Het bijwerken van de met papier gevulde displays in uw etalage kost veel tijd. Niet alleen omdat de opmaak en actuele stand van zaken in uw documenten moeten worden verwerkt, maar juist ook omdat voor ieder object steeds nieuwe printjes moeten worden gemaakt. Als u de tijd die u en uw collega’s nu besteden aan het bijwerken van de etalage, anders kon besteden, werd uw organisatie al gauw een stuk efficiënter. Met een geautomatiseerde etalage hoeft u alle objectinformatie slechts op één plek bij te werken en zorgt de gekoppelde software er vervolgens voor dat alles overal bijgewerkt wordt.

  1. De uitstraling van een moderne makelaar

Een volledig geautomatiseerde etalage verbetert uw uitstraling als innovatief makelaarskantoor. Immers, de kans is groot dat lang niet alle etalages in de omgeving van uw kantoor werken met een digitale etalage. Hierdoor zult u al snel opvallen in het straatbeeld. De weergave van al uw objecten in uw eigen huisstijl zorgt er bovendien voor dat uw winkel tot in de puntjes verzorgd overkomt.

  1. Duurzaamheid binnen uw makelaarskantoor

Natuurlijk kost het maken van schermen en het hosten van data energie en grondstoffen. Dit valt echter in het niet bij de jaarlijkse investering in papier en printertoner die noodzakelijk is voor het bijhouden van een papieren etalage. Het automatiseren van uw raampresentatie zorgt er daarom voor dat u als makelaarskantoor een flinke slag slaat qua duurzaamheid. Iets dat uw imago alleen maar ten goede kan komen!

Meer informatie over MakelaarsTV van Viewie Media

Viewie Media is de grootste aanbieder op het gebied van digitale raampresentaties. Ruim 220+ makelaars gingen u voor. Meer weten over MakelaarsTV van Viewie Media? Neem vrijblijvend contact op via [email protected] of bel 085-30 30 298.