narrowcasting schermen
narrowcasting schermen
narrowcasting schermen
narrowcasting schermen

Wat is narrowcasting software?

Narrowcasting software is een digitale tool die bedrijven helpt om gerichte informatie te communiceren naar specifieke doelgroepen op specifieke locaties en tijdstippen. Het omvat een content management systeem (CMS) waarmee gebruikers content kunnen creëren, bewerken, plannen en distribueren naar schermen in bijvoorbeeld winkels, wachtruimtes en kantoren. Ons narrowcasting systeem ondersteunt real-time updates, interactiviteit en biedt analysetools om de effectiviteit van de content te meten. Hierdoor kunnen bedrijven efficiënter communiceren, hun betrokkenheid verhogen en een professionele uitstraling behouden.

Alle voordelen van onze narrowcasting software

Onze narrowcasting software is gemakkelijk te integreren met bestaande systemen zoals CRM’s, wat zorgt voor een naadloze informatieflow. Hierdoor is het narrowcasting systeem dé ideale oplossing voor een breed scala aan branches. Denk aan: sportscholenretailmakelaarszorginstellingen en ga zo maar door.

De belangrijkste vijf redenen hebben we voor je op een rijtje gezet:

  1. Gebruiksvriendelijkheid: Dit communiceren we niet voor niets overal. Onze narrowcasting software is eenvoudig te bedienen, waardoor gebruikers snel content kunnen maken, bewerken en plannen zonder technische kennis.
  2. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Onze software biedt maatwerkoplossingen die volledig kunnen worden aangepast aan de huisstijl en specifieke behoeften van elke organisatie.
  3. Real-time updates: De narrowcasting software maakt het mogelijk om content in real-time bij te werken, zodat de informatie altijd actueel is. Wijzig je iets in de software? Dan verschijnt dit binnen een uur op de schermen. Inspelen op de actualiteit was nog nooit zo makkelijk!
  4. Multilocatie beheer: Ideaal voor bedrijven met meerdere vestigingen; content kan centraal worden beheerd naar verschillende locaties. Zo beheert JGZ Zuid-Holland West al haar 20 locaties vanuit één centrale locatie in Zoetermeer.
  5. Ontwerp studio: Met onze ontwerp studio creëren we unieke content voor jouw narrowcasting scherm(en). We zetten jouw wensen om in geanimeerde content. Zo breng jij op een creatieve manier jouw acties, producten of dienstverleningen onder de aandacht.
Neem contact op

Een narrowcasting systeem voor alle branches

De narrowcasting software van Viewie Media is speciaal ontworpen om veelzijdig en aanpasbaar te zijn, waardoor het een ideale oplossing is voor een breed scala aan branches. Denk aan sportscholen, retail, makelaars, zorginstellingen en ga zo maar door.

Waarom kiezen voor de narrowcasting software van Viewie Media?

Naast dat onze narrowcasting software slim en gebruiksvriendelijk is, hechten we veel waarde aan uitstekende service. We luisteren goed naar jouw wensen en bieden maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij jouw behoeften. Wij houden van korte lijnen en klantvriendelijke support: elke dag staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ons team van specialisten helpt je graag met de installatie en het onderhoud van de narrowcasting systemen. We zorgen regelmatig voor updates, zodat je altijd beschikt over de nieuwste technologieën. Samen maken we jouw wereld een stukje digitaler.

Ja, ik wil narrowcasting!

… we zijn erg blij met de nieuwe etalage en er wordt veel naar gekeken.

 5.0

Maurits Buis
Randmeer Makelaars

1.150+

Schermen worden dagelijks door ons aangestuurd

130+

Uur per jaar bespaart een ondernemer gemiddeld met onze narrowcasting software!

550+

Ondernemers maken gebruik van onze narrowcasting software

Deze partners maken al gebruik van onze
gebruiksvriendelijke narrowcasting software:

narrowcasting schermen
narrowcasting schermen
narrowcasting schermen
narrowcasting schermen
narrowcasting schermen
narrowcasting schermen

Benieuwd naar hoe gebruiksvriendelijk wij zijn?

Neem contact met ons op en ontdek hoe onze narrowcasting software jouw bedrijf kan helpen groeien en verbeteren. Bel 085 – 30 30 298 of vul onderstaand formulier in:

narrowcasting schermen

Digitalisatie begint hier!