Wat-is-narrowcasting?

Wat is narrowcasting?

Bij Viewie Media geloven we als geen ander in de kracht van narrowcasting. Of je nu een makelaar, zorginstelling, gerenommeerd bedrijf of lokale ondernemer bent: met onze slimme én gebruiksvriendelijke narrowcasting software bieden wij voor iedere branche een oplossing.

Wat is Narrowcasting? Alles wat je moet weten

Narrowcasting is in één zin: een manier om gericht informatie te communiceren naar een specifieke doelgroep op een specifieke locatie en op een specifiek moment. In tegenstelling tot broadcasting, waarbij een boodschap naar een zo groot mogelijk publiek wordt verzonden, is narrowcasting gericht op een beperkt publiek dat zich op een specifieke locatie bevindt.

De verschillende vormen van narrowcasting

Narrowcasting kan in verschillende vormen worden toegepast. Zo worden bijvoorbeeld in sportscholen vaak schermen gebruikt om de tijden van groepslessen of de openingstijden te communiceren. In wachtruimtes worden schermen gebruikt om actueel nieuws te tonen en in winkels worden de schermen gebruikt om klanten te informeren over aanbiedingen of nieuwe producten. Genoeg mogelijkheden dus!

De voordelen van narrowcasting

Narrowcasting is niet voor niets ontzettend populair, het biedt namelijk veel voordelen. Zo is het mogelijk om gericht te communiceren naar een specifieke doelgroep, waardoor de boodschap beter overkomt. Zo kun je bijvoorbeeld een scherm ophangen in de kantine en jouw medewerkers beter informeren. Ook is het mogelijk om de boodschap af te stemmen op de locatie en het moment waarop deze wordt getoond. Maak bijvoorbeeld tijdens de feestdagen een feestelijke slide en/of informeer bezoekers over de gewijzigde openingstijden.

Daarnaast is het met narrowcasting mogelijk om snel te reageren op veranderingen. Zo kan bijvoorbeeld bij een storing snel een bericht op de schermen worden getoond om klanten te informeren.

Benieuwd naar de vijf voordelen van narrowcasting voor een makelaarskantoor? Bekijk onze video!

Waarom kiezen voor Viewie Media?

Viewie Media is een betrokken partner met specialisten op het gebied van narrowcasting. De slimme én gebruiksvriendelijke software van Viewie Media stelt jou in staat om zelf te bepalen wat er op jouw narrowcasting schermen wordt getoond, altijd in jouw eigen huisstijl en (eventueel) gekoppeld aan jouw verkoopsysteem. Het voordeel is, in tegenstelling tot veel concurrenten, dat Viewie Media zijn eigen narrowcastingsoftware (CMS-systeem) heeft ontwikkeld. Maatwerk oplossingen of specifieke wensen kunnen hierdoor gemakkelijk geïntegreerd worden.

Dagelijks sturen we meer dan 1200 schermen aan voor meer dan 600 klanten, en we zijn partner van LG Professional, Samsung Professional, & Vogel’s Professional om de beste kwaliteit en stabiliteit te garanderen. Onze eigen vakkundige monteurs installeren de schermen en als er iets mis is, staan we direct voor je klaar met persoonlijk contact en korte lijnen.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel 085 – 30 30 298 of vul onderstaand formulier in: