De nieuwe viewie frame van Viewie Media hangend in de winkel van Bakkerij van der Most

Ontdek de nieuwe Viewie-Frame!

In deze video vertelt Laurens Hillboezen, eigenaar van Viewie Media, o.a. over de gloednieuwe Viewie-Frame en de narrowcasting schermen bij de nieuwe locatie van Bakkerij van der Most in Raalte. 

‘’Dit is onze nieuwste ontwikkeling en echt uniek in de markt. Een 86 inch monitor met een speciale vlakverdeling.

De inrichting bij Bakkerij van der Most Raalte

Bakkerij van der Most in Raalte heeft drie schermen geïnstalleerd. De etalage is voorzien van een high brightness monitor, waardoor het onder alle weersomstandigheden goed zichtbaar blijft. Zelfs de achterkant van dit scherm is volledig in de stijl van de bakkerij!

Daarnaast is er een stretched monitor geplaatst tussen de schappen om de beperkte ruimte in de winkel optimaal te benutten. Ten slotte is er een 86-inch monitor met ons nieuwe Viewie-frame gekozen.

Waarom kiezen voor de Viewie-Frame?

Met het nieuwe Viewie-Frame is het mogelijk om content in verschillende vakken of als een fullscreen video af te spelen. Het biedt een unieke, nieuwe manier om jouw producten en/of diensten te presenteren. Dankzij ons gebruiksvriendelijke CMS-systeem kun je eenvoudig de content op de schermen aanpassen.

Neem contact met ons op

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Viewie Media houdt van persoonlijk contact en korte lijnen. Neem direct contact op voor een vrijblijvend advies! Bel 085 – 30 30 298 of vul onderstaand formulier in: