Het succesverhaal van Dental4U

narrowcasting-tandarts-dental4u
narrowcasting schermen

Ontdek de innovatieve informatiebron: narrowcasting in de wachtkamer

Achtergrond
Dental4U is een jonge praktijk met een rijke geschiedenis, bemand door enthousiaste professionals met diverse specialisaties. Hun streven? Optimale mondgezondheid en een stralende glimlach bij hun patiënten.

Waarom narrowcasting?
Omdat het dé perfecte manier is voor tandartspraktijken om hun patiënten te informeren tijdens het wachten. Benieuwd of ze open zijn tijdens de feestdagen? Of zijn ze op zoek naar nieuw personeel? Je leest het allemaal op onze slimme en gebruiksvriendelijke narrowcasting schermen.

De voordelen voor Dental4U
In een tandartspraktijk is de wachtkamer vaak het eerste contactpunt voor patiënten met Dental4U. Hoe kun je deze patiënten het beste informeren? Juist, met narrowcasting.

Narrowcasting verbetert allereerst de communicatie door relevante informatie te delen, zoals openingstijden, feestdagen, praktijkinformatie en meer. Hierdoor voorzie je patiënten niet alleen van goede informatie, maar vergroot je ook hun betrokkenheid door interactieve content. Bovendien zorgt narrowcasting voor een moderne uitstraling van de praktijk en maakt het het wachten aangenamer door afleiding en entertainment op de schermen.

Kortom: narrowcasting in de wachtkamer van een tandartspraktijk is dé effectieve manier om patiënten te informeren, betrekken en vermaken, terwijl het tegelijkertijd de uitstraling van de praktijk verbetert.

De voordelen op een rijtje: 
✅ Informeren patiënten gemakkelijk en snel
✅ Opvallende, felle schermen
✅ Software is aangepast aan huisstijl en wensen
✅ Adverteren op de schermen

Ja, ik wil narrowcasting!

Samsung 49 inch

Schermen in de wachtkamer

Software

Naar jouw wensen en huisstijl

Val op!

Met de felle schermen

StudioCharles-Nijland2
viewie-header-boog-grijs-1

Viewie adviseert graag

Elke situatie is uniek. Daarom houden we van persoonlijk contact en komen we altijd vrijblijvend langs voor een gesprek. Tijdens dit gesprek kijken we naar de mogelijkheden voor jouw onderneming en geven we een op maat gemaakt advies voor onze narrowcasting software en schermen.

Klaar om écht op te vallen en meer klanten te bereiken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Neem contact op