Narrowcasting Zorginstellingen - blog - viewie media

Slimme Narrowcasting-oplossingen voor de Gezondheidszorg: Verbeter de Patiëntervaring

In de moderne gezondheidszorg is het bieden van goede zorg aan patiënten van groot belang. Een manier waarop gezondheidsinstellingen dit kunnen doen, is door gebruik te maken van de slimme narrowcasting-oplossing van Viewie Media. In deze blog ontdek je hoe digitale presentaties de gezondheidszorg kunnen verbeteren en een positieve indruk kunnen achterlaten op patiënten.

1. Verbeterde informatievoorziening

Met behulp van narrowcasting kunnen zorginstellingen belangrijke informatie op een effectieve en aantrekkelijke manier aan patiënten en bezoekers presenteren. Denk aan: wachttijden, het actuele nieuws, gezondheidstips, praktijk-updates en meer. Door patiënten te voorzien van deze relevante informatie, blijven ze goed geïnformeerd en betrokken. Daarnaast worden wachtende patiënten afgeleid, wat weer bijdraagt aan een positieve patiëntervaring en vermindering van de waargenomen wachttijd.

2. Gerichte en tijdige communicatie

Narrowcasting stelt zorginstellingen in staat om specifieke doelgroepen te bereiken en hen te voorzien van relevante informatie op het juiste moment. Denk bijvoorbeeld aan patiënten in de wachtkamer, bezoekers in de ontvangsthal of medewerkers op specifieke afdelingen. De narrowcasting-oplossing van Viewie Media maakt het mogelijk om berichten te specificeren en te verspreiden.

3. Noodmeldingen en richtingaanwijzingen

In noodsituaties is snelle en duidelijke communicatie van essentieel belang. Tijdens zo’n situatie kan er gebruik worden gemaakt van de narrowcasting schermen, door noodmeldingen te verspreiden en patiënten en bezoekers te informeren over evacuatieroutes. Daarnaast kunnen digitale schermen worden ingezet als interactieve kaarten om patiënten de weg te wijzen in bijvoorbeeld een ziekenhuis of andere zorginstelling.

4. Feedback en tevredenheidsonderzoeken

Door de slimme narrowcasting-oplossing van Viewie Media te combineren met enquêtes of tevredenheidsonderzoeken kunnen zorginstellingen waardevolle feedback van patiënten verzamelen. De schermen kunnen interactieve vragenlijsten tonen waar patiënten hun ervaringen kunnen delen en suggesties kunnen doen voor verbetering(en). Deze feedback helpt zorginstellingen om de kwaliteit van de zorg continu te verbeteren.

Conclusie: kies voor onze narrowcasting in de gezondheidszorg en val op!

De slimme narrowcasting-oplossing van Viewie Media biedt genoeg voordelen voor de gezondheidszorg. De verbeterde informatievoorziening, gerichte communicatie, snelle noodmeldingen en feedbackmogelijkheden dragen bij aan een positieve patiëntervaring en zorgen ervoor dat de zorg zich blijft verbeteren.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar wat wij voor jouw zorginstelling kunnen betekenen? Bel naar 085 – 30 30 298 of vul onderstaand formulier in: