Nijland Makelaars

Op bezoek bij Nijland Makelaars – Klant review

In deze video vertelt Maarten Bults van Nijland Makelaars over zijn ervaring met digitale raampresentatie van Viewie Media.

‘’We hebben voor Viewie Media gekozen vanwege het product wat ze leveren, de heldere offerte en de duidelijke communicatie’’

De inrichting bij Nijland Makelaars

Bij Nijland Makelaars in Bilthoven hebben ze gekozen voor vijf staande en drie liggende schermen. De vijf staande schermen zijn in de etalage te zien, omdat de kozijnen hier vrij dicht op elkaar staan was de keuze voor staande monitoren snel gemaakt. Naast de staande schermen in de etalage heeft Nijland Makelaars gekozen voor 3 liggende schermen binnen in het kantoor. Hier vinden we twee schermen bij de ingang van het kantoor en een scherm in de vergaderruimte.


Het grootste verschil

Maarten merkt dat het grootste verschil tussen de oude en de nieuwe presentatie de actualiteit van het aanbod is. Waar er vroeger veel geprint werd en het even duurde voordat een nieuwe woning in de etalage verscheen, ververst de software van Viewie Media dit realtime.


Totaaloplossing voor makelaars

Hij beveelt Viewie Media aan bij andere makelaars omdat het een modern bedrijf is dat niet alleen past bij Nijland Makelaars, maar ook bij de huidige markt. De markt wordt steeds digitaler en daar speelt Viewie Media goed op in.

De voordelen die Maarten benoemt: 

✅ De directe koppeling met zijn CRM-pakket (Realworks, Kolibri, Pararius, Pyber, Eyemove & Skarabee)
✅ Het toevoegen van eigen content
 

Neem contact met ons op

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Viewie Media houdt van persoonlijk contact en korte lijnen. Neem direct contact op voor een vrijblijvend advies! Bel 085 – 30 30 298 of vul onderstaand formulier in:
<br>