5-voordelen-van-digitale-raampresentatie-makelaars

5 voordelen van digitale raampresentatie voor makelaars

In deze video vertelt Laurens Hilboezen, eigenaar van Viewie Media, wat de 5 voordelen zijn van digitale raampresentatie voor makelaars. 

‘’Narrowcasting is de nieuwe manier van presenteren. Het is modern en bestemd voor de toekomst!’’

Voordeel 1: Tijdbesparend – geen printwerk meer!

Digitale raampresentatie bespaart veel tijd, omdat alles geautomatiseerd is. Het printen en onderhouden is verleden tijd. Een digitale etalage is dé oplossing om meer tijd over te houden voor overige zaken.

Voordeel 2: Toekomstbestendig en met de tijd mee gaan

De digitalisering slag van etalages zien we in steeds meer sectoren. Kijk maar eens als je in de winkelstraat loopt. Narrowcasting is de nieuwe manier van presenteren. Het is modern en bestemd voor de toekomst!

Voordeel 3: Lay-out in jouw huisstijl

Het is belangrijk om de identiteit van jouw bedrijf ook in de etalage uit te stralen. Binnen onze software heb je keuze uit verschillende templates voor het presenteren van de woningen. Deze templates worden aangepast aan de hand van de huisstijl. Hierdoor creëer je altijd een unieke én passende presentatie.

Voordeel 4: Laat meer dan alleen je woningaanbod zien

Doordat wij in onze software verschillende modules hebben ontwikkelt, kun je heel gemakkelijk zelf dingen toevoegen, zoals: teamleden, uitgelichte woningen, openingstijden, lokale weersverwachting of het laatste nieuws. Dit zorgt voor meer afwisseling in de presentatie.

Voordeel 5: Overige diensten uitlichten of adverteren

Veel van onze klanten gebruiken de schermen ook om andere diensten uit te lichten. Denk bijvoorbeeld aan hypotheekadvies, rentestanden of verzekeringen. Ook zouden andere bedrijven kunnen adverteren op jouw scherm. Hiermee kun je zelfs verdienen aan je scherm!br>

Neem contact met ons op

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Viewie Media houdt van persoonlijk contact en korte lijnen. Neem direct contact op voor een vrijblijvend advies! Bel 085 – 30 30 298 of vul onderstaand formulier in: