Punt Makelaars

Op bezoek bij Punt Makelaars – Klant review

In deze video vertelt Tommie van Uden van Punt Makelaars over zijn ervaring met digitale raampresentatie van Viewie Media.

‘’De traditionele ramen waar allemaal A4’tjes achter hangen, daarbij hebben wij het gevoel dat het in deze markt een beetje ‘outdated’ is. Je moet mee gaan in de technologie

De inrichting bij Punt Makelaars

Bij Punt Makelaars in Utrecht hebben ze gekozen voor drie staande schermen. De drie schermen zijn te zien in de etalage van het kantoor. Op deze schermen tonen zij het aanbod vanuit Realworks en verschillende eigen slides.

Bij Punt Makelaars is er gekozen voor een maatwerk ophangsysteem. Dit om te voorkomen dat zij de schermen moesten verwijderen in verband met de vergunning. Door deze maatwerk oplossing hangen de schermen op de juiste afstand van de raampartij.


Waarom digitaal?

Tommie heeft het gevoel dat een etalage met A4’tjes een beetje “outdated” is en dat je als makelaar mee moet gaan met de technologie. Daarnaast ziet hij dat bewegend beeld meer mensen aantrekt. Dus niet alleen werken met foto’s maar ook met video’s. Laat niet alleen je woningaanbod zien maar ook meer van je kantoor.<br>


Neem contact met ons op

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Viewie Media houdt van persoonlijk contact en korte lijnen. Neem direct contact op voor een vrijblijvend advies! Bel 085 – 30 30 298 of vul onderstaand formulier in: