Maximaliseer de betrokkenheid van klanten in een (kleine) ruimte! ?

Stretched LED monitoren
Digital signage moet tegenwoordig veelzijdig, kosteneffectief en ruimte-efficiëntie zijn. De stretched monitoren van Samsung of LG Professional bieden de mogelijkheid om uitgerekte beelden te communiceren. Ideaal voor narrowcasting in kleine, nauwe ruimtes.
<br>
Scherpe beelden in verschillende lichtomstandigheden
Door de levendige, realistische beelden biedt de monitor een onvergetelijke visuele ervaring. Met helderheidsniveaus tot 700 nit, levert deze monitor de heldere en rijke beelden, ongeacht de lichtomstandigheden. De monitor blinkt uit in situaties met sterk licht waar weerspiegeling een probleem kan vormen.
<br>
Maximaliseer de betrokkenheid van kijkers in een minimale hoeveelheid ruimte
Door het slanke profiel wordt de beschikbare ruimte gemaximaliseerd. Hierdoor kan de monitor geïnstalleerd worden in gebieden waar de ruimte beperkt is. In deze kleine, smalle ruimtes kan de monitor zowel liggend als staand gemonteerd worden.
<br>

 

Bewegwijzering
Er is een toenemende behoefte ontstaan om niche ruimtes te gebruiken met effectieve bewegwijzeringsoplossingen. De stretched monitor van Samsung of LG biedt de mogelijkheid om effectief informatie te communiceren in kleine, smalle ruimtes zoals winkelschappen, plafonds en gangen.
<br>
Winkelomgeving
In winkelomgevingen biedt de stretched monitor unieke mogelijkheden om producten te promoten of klanten te verleiden met product informatie. Met de mogelijkheid van 24/7 non-stop werking, zal de aandacht van de klant altijd hoog zijn.
<br>
Bakkerij van der Most
Bij Bakkerij van der Most in Dedemsvaart maken zij sinds kort gebruik van de hierboven beschreven monitor. Via deze monitor communiceren zij aanbiedingen en prijzen naar klanten. Door de monitor te plaatsen op een zuil, valt deze extra op en wordt er ideaal gebruik gemaakt van de ruimte. <br>


De voordelen van stretched monitoren:
✅ Weinig ruimte nodig
✅ Hoge helderheid en lange levensduur
✅ Zowel liggend als staand te monteren
✅ Volledig geautomatiseerd
✅ Gemakkelijk online te beheren

 

Neem contact met ons op
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Viewie Media houdt van persoonlijk contact en korte lijnen. Neem direct contact op voor een vrijblijvend advies! Bel 085 – 30 30 298 of vul onderstaand formulier in: